Om PLOPP

Rockebandet PLOPP er Norges tøffeste rocketrio, med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser.

Plopp spiller sanger om venner, sommeren, Løse tenner, bursdag, og om at alt det gode starter på P – Pizza pølser yeah yeah yeah! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. Publikum er aktive deltakere på konsert og barn får komme opp på scenen og synge kjente barnesanger i rockedrakt. 

Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt mer enn 1000 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

PLOPP har gitt ut tre plater. Hiten «Sommer» er mye spilt på radio, og har mange visninger på Youtube. PLOPPs plater selger godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring i biler og på barnerom.

Teknisk rider:

4 stk vokalmikrofoner.
Tappe signal fra bassforsterker (evt DI-boks).
DI-boks til akustisk gitar.
Mikke opp elgitarforsterker (mono).
Oppmikking av firetrommers trommesett.
Vi ønsker oss litt røyk på scenen. Det ser tøft ut på rockekonsert.
Lydmann, PA tilpasset spillested, og enkelt rockelys.
4 monitorer (minimum 3 kurser).

  1. Dans PLOPP 2:49
  2. Venner PLOPP 3:46
  3. Sommer PLOPP 3:40
  4. Danmark PLOPP 3:28
  5. Bursdag PLOPP 2:14